Információk

TÉRKÉP MÁR NEM ELÉRHETŐ!

A rendezvények miatt október 5., hétfő 18 órától kedd 12 óráig megállási és várakozási tilalom lép életbe a Kossuth tér és a Batthyány-örökmécses környékén: az Alkotmány utcában, a Balassi Bálint és a Markó utca egy részén, valamint a Báthory utca, Hold utca, Aulich utca sarkain körben.
   
Emellett forgalmi zárásra, terelésre kell számítani október 6., kedden várhatóan 8 óra 50 perctől 9 óra 30 percig a Balassi Bálint utca Kossuth tér és Markó utca közötti részén, a Szalay utcában és az Alkotmány utcában a Kossuth tér és Honvéd utca között, a Nádor utcában, valamint a Báthory utcában. Továbbá a Kossuth térről a Batthyány-örökmécseshez vonuló emlékmenet miatt kedden 9.30-tól 10 óráig lezárják a forgalom elől a Báthory utca egy szakaszát, a Hold utca, a Kozma Ferenc utca és a Honvéd utca egy szakaszát, a Szemere utca és a Nádor utca egy részét, a Vértanúk terét körben, az Aulich és a Vécsey utcát.
   
A forgalmi változásokról bővebben a rendőrség (www.police.hu) és a Budapesti Közlekedési Központ (www.bkk.hu) honlapján lehet tájékozódni.